DE LEUKSTE ARRANGEMENTEN

Wil je een leuke activiteit tussen het fietsen door, klik dan op onderstaande links om te boeken bij één van onze partners. Bij groepen groter dan 20 personen zijn er speciale arrangementen mogelijk. Bel ons voor meer informatie.

ALFA BROUWERIJBEZOEK

De openhaard brandt, door de majolica tapkranen stroomt Edel Pils en Joseph Meens ontvangt je in ons proeflokaal. Ga terug in de tijd waarin bloemetjesbehang nog hip was.

€14.75 p.p.
INPLANNEN
LUNCH BIE DE BRON

Genieten van een heerlijke lunch op het terras of in de prachtige nieuwe oude limburgse brasserie. Met het beste pils ter wereld en de lekkerste lunchgerechten die je ook kan delen.

RESERVEER
DINER BIE DE BRON

Heerlijk dineren in de Alfa Ambiance met de beste bieren ter wereld. Het is  culinair genieten van de beste gerechten in het prachtige Thuller beekdal.

RESERVEER
TEMPLE CHALLENGE HEERLEN

Neem het tegen elkaar op in dé tempel die letterlijk tot leven komt! In een reeks speelkamers bepaalt je creativiteit, behendigheid en samenwerkingsvermogen of jouw team wint.

€20.00 p.p.
BOEKEN
BLOTE VOETENPARK BRUNSSUM

Dé wandelbeleving voor jong & oud. Gezond aarden met je blote voeten de natuur in. Het pad is avontuurlijk & uitdagend. Kom voor plezier, ontspanning genieten van het blotevoetenpad.

v.a. €4.50 p.p.
INPLANNEN
KLIMBOS PARK HET PLATEAU

In ons klimpark trotseer je hindernissen op een hoogte van 3,5 tot 7 meter. Zo beklim je touwladders,  lianen, houten wiebelbruggen en je glijdt via een zipline langs de bomen weer naar onder.

v.a. €14.95 p.p.
RESERVEER